Peugeot Partner
Peugeot Partner International Van Of The Year 2019
20/09/2018
Προσφορές Black Friday
Προσφορές Black Friday by Peugeot
16/11/2018

Έξυπνη αγορά καινούργιου αυτοκινήτου από την Peugeot Automotivo

Peugeot 2008

Peugeot μεταχειρισμένα

Έξυπνη αγορά καινούργιου αυτοκινήτου από την Peugeot Automotivo

Η επιλογή και η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου δεν είναι εύκολο έργο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν την τελική απόφαση. Η τιμή, φυσικά, δεν παύει να είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας. Τώρα, η Peugeot Automotivo σάς φέρνει κοντά στο νέο σας αυτοκίνητο με την έξυπνη αγορά αυτοκινήτου. Εκτός από καλύτερη τιμή, σας προσφέρει επιπλέον δώρα και προνόμια!

Στην Peugeot Automotivo σας προσφέρουμε έξυπνες λύσεις στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου.  Με το πρόγραμμα ανταλλαγής και απόσυρσης της Peugeot, ακόμα και στα ελαφρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μπορείτε να έχετε ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου σε προνομιακή τιμή.

Τα μοντέλα αυτοκινήτων που αποτελούν την έξυπνη επιλογή είναι αυτοκίνητα με εργοστασιακή εγγύηση. Έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα και όλες τις ανέσεις και την ασφάλεια του καινούριου αυτοκινήτου.

Τώρα στην Peugeot Automotivo μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή νέα μοντέλα Peugeot 108, 208, 2008 με λίγα χιλιόμετρα και σε ακόμα καλύτερη τιμή. Αυτό πραγματικά είναι μία έξυπνη αγορά αυτοκινήτου.

Επιλέγοντας το μοντέλο Peugeot που επιθυμείτε, μπορείτε να αναζητήσετε στις εκθέσεις Peugeot Automotivo σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά την έξυπνη αγορά αυτοκινήτου.

Peugeot 108

Κομψό και ελκυστικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό, φτιαγμένο για να ταιριάζει σε περιβάλλον αστικών μετακινήσεων και στο lifestyle της πόλης, το νέο Peugeot 108 διαθέτει εξαιρετικά περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, και διατίθεται σε κλειστή ή ανοιχτή έκδοση. Με το ελκυστικό του παρουσιαστικό και τις όμορφες σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος, τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, τον high-tech εξοπλισμό του εσωτερικού και τις δυνατότητες διασύνδεσης, η καθημερινότητά σας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Peugeot 208

Το Peugeot 208 είναι το αυτοκίνητο με τους περισσότερους θαυμαστές ανά τον κόσμο. Στην PEUGEOT Automotivo έχει σταθερό προβάδισμα στις προτιμήσεις των πελατών μας, ειδικά αυτών που επιθυμούν ένα αυτοκίνητο πόλης, το οποίο όμως «στέκεται» επάξια και σε ανοικτό δρόμο.

Ένα hatchback πόλης με πλούσια προσωπικότητα και ανανεωμένο, εκλεπτυσμένο στυλ, το PEUGEOT 208 διαθέτει μια κομψή σιλουέτα όσο και σπορ, δυναμικές αναλογίες (μειωμένοι πρόβολοι, μικρότερο ύψος) και «δουλεμένο» σχεδιασμό (χυτές πλευρές, χρωμιομένα διακοσμητικά παραθύρων).

Τα πίσω φώτα με νυχιές 3D LED αποτελούν μια εντυπωσιακή πινελιά γοητείας. Το εξαιρετικά ομοιόμορφο φινίρισμα τους, το ζεστό ιριδίζον κόκκινο χρώμα και το τρισδιάστατο εφέ τα κάνει αληθινά αριστουργήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αυτά τα φωτιστικά σώματα με τις τρεις νυχιές – σαφές χαρακτηριστικό του στυλ PEUGEOT – τοποθετούνται σε όλη τη σειρά των PEUGEOT 208.

Peugeot 2008

Το Peugeot 2008 έχει τον δυναμισμό να σας παρασύρει στην περιπέτεια. Όλες οι λεπτομέρειες του οχήματος επιβεβαιώνουν τη δυνατότητά του να κυριαρχεί στα στοιχεία σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ανυψωμένο δάπεδο, λωρίδα στεγανοποίησης παραθύρου, μπάρες οροφής, διακοσμητικά πίσω πόρτας και σπόιλερ είναι όλα απόδειξη της σκληροτράχηλης ιδιοσυγκρασίας του.

Το PEUGEOT SUV 2008 διατίθεται με σύστημα PEUGEOT Grip Control 5 επιλογών ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος για πλήρη έλεγχο πρόσφυσης, με τα συστήματα Active City Brake και Park Assist, καθώς και με κάμερα οπισθοπορείας

Γιατί η Peugeot Automotivo μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα;

Peugeot Automotivo, κατέχει την πρώτη θέση στο δίκτυο της Peugeot πανελλαδικά, κυριαρχώντας στις προτιμήσεις του κοινού, τόσο για την αγορά νέου Peugeot, όσο και για τη συντήρηση του.

Στην Peugeot Automotivo ενστερνιζόμαστε τις ανάγκες σας.

Φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου Peugeot παρέχοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ενισχύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με μία σειρά από δελεαστικά προνόμια στην αγορά του νέου αυτοκινήτου, που μόνο η Peugeot Automotivo μπορεί και θέλει να προσφέρει.