Peugeot 208 ACTIVE 1.2 PURETECH 82 5Θ
24/04/2017
Νέα έκδοση Peugeot 208 Connect με τιμή 12.900 ευρώ
22/06/2017

Ανταλλαγή παλιού αυτοκινήτου με νέο Peugeot

ανταλλαγή

Με το πρόγραμμα ανταλλαγή Peugeot Automotivo έχετε καινούριο αυτοκίνητο

Στην Peugeot Automotivo κάνουμε ανταλλαγή του παλιού Peugeot με καινούριο αυτοκίνητο. Ελάτε με το παλαιό σας αυτοκίνητο και φύγετε με ένα ολοκαίνουριο Peugeot.

To τμήμα ανταλλαγών της  Peugeot Automotivo διαθέτει έμπειρο προσωπικό που αξιολογεί το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο και σας προτείνει τους ευνοϊκότερους όρους ανταλλαγής, αναλαμβάνοντας για εσάς όλη την διαδικασία.

Η εταιρεία μας προσπαθεί καθημερινά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που επιθυμούν να ανταλλάξουν την αξία του παλιού τους αυτοκινήτου και να αποκτήσουν ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Η Peugeot Automotivo  παρέχει μια εμπειρία πραγματικά εστιασμένη στον πελάτη, που επιτρέπει στους επισκέπτες την έρευνα, την εκτίμηση τιμής του παλιού οχήματος, την πραγματοποίηση test-drive στα στα νέα μοντέλα, την ανταλλαγή του παλαιού αυτοκινήτου και την αγορά ενός νέου Peugeot – με μετρητά ή την επιλογή κάποιου χρηματοδοτικού πακέτου ή και την δυνατότητα του προγράμματος Only Fuel  όλα σε μία επίσκεψη.

Η εταιρεία μας διαθέτει καταστήματα σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξυπηρετηθεί σε όποιο κατάστημα επιθυμεί.

Το έμπειρο προσωπικό μας, που αποτελείται από τους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους συνεργάτες, είναι έτοιμο να σας παρέχει υπηρεσίες εκτίμησης του παλαιού αυτοκινήτου, ανταλλαγή οχήματος, επιλογές χρηματοδότησης και συντήρησης.

Τα νέα μοντέλα της Peugeot συνδυάζουν την πολυτέλεια υψηλού επιπέδου και απολαυστική οδήγηση σε ένα ακαταμάχητο πακέτο.

Αυτοκίνητα πόλης

Όλα τα μοντέλα της Peugeot στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη την σύγχρονη ζωή στην πόλη. Σε καθένα από αυτά τα μικρά αυτοκίνητα, η προσωπικότητα και το στυλ της Peugeot ξεχωρίζουν. Και φυσικά, χαρακτηρίζονται από αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμων. Τα οικονομικά αυτοκίνητα πόλης μας εκπέμπουν ελάχιστο CO2, ικανοποιώντας και με το παραπάνω τις ανάγκες χιλιομετρικής αυτονομίας του πολυάσχολου αυτοκινητιστή του σήμερα.

Μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά προσφέρουν μεγάλες καινοτομίες. Σκεφτείτε την τεχνολογία υποβοήθησης στάθμευσης και το καινοτόμο σύστημα Εκκίνησης & Παύσης e-HDi, το οποίο βελτιώνει την οικονομία των καυσίμων στον συνωστισμό του κέντρου της πόλης.
Χάρη στο στυλ και την καινοτομία, αυτά τα αυτοκίνητα πόλης μετατρέπουν την οδήγηση στο αστικό περιβάλλον σε διασκέδαση. Η Peugeot παρέχει πρακτικότητα μέσω των μοντέλων της στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης. Με την γκάμα του Peugeot 208, προσφέρουμε τόσο 3-θυρα όσο και 5-θυρα αυτοκίνητα πόλης.

Οικογενειακά αυτοκίνητα

Όσο διευρύνεται η οικογένειά σας, ο χώρος γίνεται προτεραιότητα. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο στα πόδια για τα ταξίδια σας και επιπλέον καθίσματα για να σας συνοδεύσουν οι φίλοι σας. Για αυτό και τα οικογενειακά αυτοκίνητά μας είναι φτιαγμένα για να μεγιστοποιήσουν τον διαθέσιμο χώρο, με άφθονο χώρο για τα πόδια και βολικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ακόμη, είναι εύκολο να συμπεριλάβετε παιδικά καθίσματα ασφαλείας στα οικογενειακά αυτοκίνητά μας, ενώ όλα τους διαθέτουν αερόσακους μπροστά και πίσω.

Το στοιχείο που κάνει τα οικογενειακά αυτοκίνητα της Peugeot να ξεχωρίζουν είναι το στυλ και η οδηγική ικανοποίηση. Τα βαρετά και δύσκαμπτα station wagon ανήκουν στο παρελθόν χάρη στα hatchback, τα MPV και τα van μας. Προσφέρουμε μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα με καλό κράτημα, εντυπωσιακή απόδοση και μειωμένες εκπομπές.

Η γκάμα πρακτικών οικογενειακών αυτοκινήτων της Peugeot περιλαμβάνει το best-seller 3008 SUV, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το 2014,  και το νέο Peugeot 308.

Μικρά αυτοκίνητα

Είτε έχετε σταματήσει για καφέ, είτε οδηγείτε προς τη δουλειά σας, η οδήγηση στις σύγχρονες πόλεις απαιτεί ευκινησία. Τα supermini μοντέλα μας διασχίζουν τους στενούς δρόμους των πόλεων διατηρώντας την αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμων που τα χαρακτηρίζει. Ταιριάζουν ιδανικά στη ζωή στο αστικό περιβάλλον. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαράς.

Η τεχνολογία παίζει μείζονα ρόλο στη σύγχρονη ζωή. Στα μικρά αυτοκίνητά μας έχουμε φροντίσει για να σας διευκολύνουμε στην καθημερινότητά σας. Το supermini 208 χρησιμοποιεί το καινοτόμο σύστημα Stop & Start Blue-HDi, το οποίο εξοικονομεί καύσιμα στον συνωστισμό της πόλης, ενώ η προαιρετική του «Υποβοήθηση Στάθμευσης» απλοποιεί την είσοδο σε στενές θέσεις.

Η τεχνολογία βρίσκεται επίσης στον πυρήνα του επαναστατικού ηλεκτρικού supermini iOn. Χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, αυτό το 5-θυρο supermini μπορεί να λειτουργεί επί 150 km μετά από πλήρη φόρτιση. Ό,τι πρέπει για τις τακτικές διαδρομές στην πόλη.