Προσφορά για Βιολογικό Καθαρισμό Aircondition

Ποιο είναι το μυστικό για καθαρότερο αέρα στο αυτοκίνητό σας;

Φυσικά, η ρύθμιση του κλιματισμού (Air Condition/Clima) του αυτοκινήτου σας, στην Peugeot Automotivo.

Πιθανόν να γνωρίζετε ήδη ότι το φίλτρο καθαρισμού αέρα παίζει το σημαντικότερο ίσως ρόλο στο να διατηρείται ο αέρας της καμπίνας των επιβατών καθαρός και φρέσκος.

Αυτό που ίσως δε γνωρίζετε, είναι ότι βλαβερά βακτήρια και σκόνη συσσωρεύονται και στις σωληνώσεις του συστήματος κλιματισμού, τα οποία εισέρχονται τελικώς στη καμπίνα επιβατών. Σαν αποτέλεσμα έχουμε την αύξηση του κινδύνου για εκδήλωση αλλεργιών και λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Η Peugeot Automotivo έχει τη λύση!

Στην Peugeot Automotivo γνωρίζουμε πως ο ετήσιος έλεγχος και η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού θα σας εξασφαλίσει τη βέλτιστη απόδοση με οικονομία και θα αποτρέψει τη συσσώρευση βακτηρίων που δημιουργούν δυσάρεστες οσμές, .

Έτσι, σας συνιστούμε ένα βιολογικό καθαρισμό των σωληνώσεων του συστήματος κλιματισμού και αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας (είτε απλό, είτε ενεργού άνθρακα), τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Η Peugeot Automotivo, σας δίνει τη δυνατότητα με κόστος μόνο 35€ και δώρο έως 100γρ φρέον, να κάνετε τον Βιολογικό Καθαρισμό του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας. Μια μοναδική προσφορά για την ποιότητα του αέρα που εισπνέετε κάθε φορά που βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητό σας, εσείς, η οικογένεια σας, οι φίλοι σας.

Κλείστε Ραντεβού τώρα.