Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Peugeot και έκπτωση στα ανταλλακτικά
Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Peugeot και έκπτωση στα ανταλλακτικά
12/12/2019
ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AFTER SALES
Νέος μεγάλος διαγωνισμός After Sales
20/02/2020

Έκπτωση -20% στα ελαστικά αυτοκινήτου

έκπτωση 20% στα ελαστικά αυτοκινήτου

Αντικαταστήστε τα παλιά φθαρμένα ελαστικά του αυτοκινήτου σας με έκπτωση -20%. Η προσφορά της Peugeot Automotivo ισχύει μέχρι και 29 Φεβρουαρίου 2020.

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας είναι καίριας σημασίας για την ασφάλεια μας, καθώς είναι το μοναδικό σημείο που εφάπτεται το αυτοκίνητο μας με το δρόμο και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να αποτελέσει ένα ασφαλές όχημα, εάν τα ελαστικά του δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όσο εφοδιασμένο και να είναι με τα υπόλοιπα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Τα ελαστικά συμβάλλουν σε πολλές περιστάσεις όπως το ασφαλές φρενάρισμα, την πρόσφυση του αυτοκινήτου καθώς και στην οικονομία των καυσίμων.

Η επιλογή των κατάλληλων ελαστικών αυτοκινήτου

Επιλέγοντας να αλλάξετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας στην PeugeotAutomotivo, είστε σίγουροι, ότι επιλέγετε την καλύτερη λύση.

Στην PeugeotAutomotivoθα σας προτείνουμε τηνκατάλληλη επιλογή ελαστικών για το αυτοκίνητό σας,έχοντας μελετήσει μία σειρά από παράγοντες όπως:

  • τον τύπο του οχήματος μας
  • Τις διαστάσεις της ζάντας
  • Την ταχύτητα που κινήστε
  • Τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που κινήστε
  • Το είδος των δρόμων που κινήστε (onroadή offroad)
  • Την ετικέτα του ελαστικού για να γνωρίζουμε την κατηγορία του σε σχέση με την οικονομία, την πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος, τον θόρυβο.

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας, «Έκπτωση -20% στα ελαστικά» για να είστε εσείς και οι άνθρωποι που αγαπάτε ασφαλείς!

PeugeotAutomotivo

30 Xρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!