Ρολόι Automotivo-Visetti
Στην Peugeot Automotivo γιορτάζουμε την πρωτιά μας στο δίκτυο Peugeot και σας κάνουμε δώρο!
30/01/2018
κατάστημα Peugeot
Εκδήλωση στο κατάστημα Peugeot στο Χαλάνδρι για την Peugeot Automotivo
07/02/2018

Η Peugeot και η Peugeot Automotivo γιορτάζουν τη Νίκη στο Ντακάρ με εκπτώσεις!

 

Bonus Νικης

 

 

Η Peugeot και η Peugeot Automotivo γιορτάζουν τη Νίκη στο Ντακάρ με εκπτώσεις!

 

Μόνο στην Peugeot Automotivo θα βρείτε το πακέτο με έκπτωση στα SUV, δωρεάν service και το συλλεκτικό ρολόι Automotivo.

Με την ευκαιρία λοιπόν της νίκης του Peugeot 3008DKRMaxi στο Ντακάρ και για να γιορτάσει με όλους τους φίλους της, η Peugeot Automotivo προσφέρει Bonus Νίκης. Το Bonus αφορά σε έκπτωση για τα SUV μοντέλα Peugeot (2008, 3008, 5008), 2 δωρεάν service και το συλλεκτικό ρολόι Automotivo .

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αυτό, αφορά τόσο σε εκπτώσεις, που κατά μέσο όρο αγγίζουν τα 1.500 ευρώ, όσο και στην συντήρηση του αυτοκινήτου που μεταφράζεται σε δύο δωρεάν service, καθώς και στο ρολόι Automotivo αξίας 180 ευρώ. Δείτε τα χαρακτηριστικά του συλλεκτικού ρολογιού Automotivo εδώ.

Το συγκεκριμένο πακέτο Bonus Νίκης θα το βρείτε μόνο στην Peugeot Automotivo, μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2018!

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά για να μάθετε περισσότερα. Στην Peugeot Automotivo μπορείτε να ανταλλάξετε το παλαιό σας αυτοκίνητο με καινούριο στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Ανταλλαγής πατώντας εδώ.

Η Peugeot Automotivo είναι πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινήτων Peugeot, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η κορυφαία αντιπροσωπεία Peugeot με 3 καταστήματα Peugeot στην Αθήνα, κατέκτησε και για το 2017 την πρώτη θέση στο δίκτυο της Peugeot. Επίσης, είναι πρώτη και στις συντηρήσεις αυτοκινήτων Peugeot πανελλαδικά. Μάθετε για τη διάκρισή μας εδώ.