Συνέδριο διανομέων Peugeot
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ PEUGEOT 2018
04/06/2018
απόσυρση ανταλλαγή
Καινούριο αυτοκίνητο με όφελος απόσυρσης και ανταλλαγή
20/06/2018

Γιατί η Peugeot Automotivo είναι η πρώτη εταιρεία στο δίκτυο Peugeot

δίκτυο Peugeot

Peugeot cars

 

 

Πρώτη και με διαφορά!

H Peugeot Automotivo, η πρώτη εταιρεία στο δίκτυο της Peugeot πανελλαδικά, κατέχει τη Νο1 θέση, κυριαρχώντας στις προτιμήσεις του κοινού, τόσο για την αγορά νέου Peugeot όσο και για τη συντήρηση του.

Η επιδίωξη αυτή δεν ήρθε τυχαία, αλλά βασίζεται σε μία σειρά από παραμέτρους και προσωπική προσπάθεια του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Θωμά Τρομπούκη.

Στην Peugeot Automotivo ενστερνιζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας.

Φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου Peugeot παρέχοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ενισχύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με μία σειρά από δελεαστικά προνόμια στην αγορά του νέου αυτοκινήτου, που μόνο η Peugeot Automotivo μπορεί και θέλει να προσφέρει.

Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και είμαστε η πρώτη εταιρεία εμπορίας και συντήρησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που εφαρμόζουμε οργανωμένη διαχείριση και επίλυση των παραπόνων. Η καταγραφή των παραπόνων και η επίλυση τυχόν αστοχιών, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να έχουμε μειώσει δραστικά τα παράπονα πελατών μας.

Ενισχύουμε τη γνώση και την κατάρτιση του προσωπικού μας σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας. Καθημερινά φροντίζουμε να αυξάνουμε την τεχνογνωσία του προσωπικού μας, ώστε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια στην συναλλαγή τους με την εταιρεία μας.

Επενδύουμε συνεχώς στην ενημέρωση των πελατών μας για νέες υπηρεσίες, εκπτώσεις, προσφορές και δυνατότητες που προσφέρουμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Peugeot Automotivo βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού της Peugeot.

«Επιδίωξη μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά μας. Συνοδοιπόροι σε αυτή την επιτυχημένη πορεία μας είναι το έμπειρο προσωπικό μας και οι πελάτες μας», αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Peugeot Automotivo κ. Θωμάς Τρομπούκης.

Η Peugeot Automotivo ανήκει στην AUTOMOTIVO ΑΕΒΕ και είναι εξουσιοδοτημένος Dealer της Peugeot. Ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στην εμπορεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων Peugeot.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά.

Την κύρια αξία της Peugeot, “MAKING DRIVING A PLEASURE” (Κάνουμε την οδήγηση απόλαυση), ενστερνίζεται και η Peugeot Automotivo γι’ αυτό και είναι προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της.