PEUGEOT RIFTER
Νέο PEUGEOT RIFTER
27/02/2018
peugeot
Τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ της PEUGEOT στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου
06/03/2018

Peugeot: Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στην Peugeot Automotivo

Δωρεάν έλεγχος Peugeot

 Peugeot: Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στην Peugeot Automotivo

 

Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος στο Peugeot σας για ασφαλείς πασχαλινές διακοπές.

Ο Δωρεάν Ανοιξιάτικος Έλεγχος Peugeot, στην Peugeot Automotivo σας προσφέρει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη για την πασχαλινή σας έξοδο με την οικογένειά σας.

Ο χειμώνας αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο Peugeot σας, καθώς η μπαταρΔωρεάν έλεγχος Peugeotία, το πλαίσιο, το αμάξωμα και τα κρύσταλλα καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ιδιαίτερα δύσκολες απαιτήσεις.

Ο Ανοιξιάτικος Έλεγχος Peugeot στην Peugeot Automotivo σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε το βάρος των ελέγχων του Peugeot σας σε εκείνα τα μέρη του, τα οποία καταπονήθηκαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό, εξετάζουμε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και το σύστημα πέδησης και το σύστημα φωτισμού. Έτσι, διασφαλίζετε ότι με τον Δωρεάν Ανοιξιάτικο Έλεγχο Peugeot έχετε τη σιγουριά, ότι το Peugeot σας είναι σε άριστη φόρμα για τις Πασχαλινές διακοπές σας, αλλά και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Επιπλέον με ελάχιστη προσπάθεια, διασφαλίζετε ακόμα ότι τυχόν μικροπροβλήματα δεν θα εξελιχθούν στο μέλλον σε μεγάλες επισκευές.

Στον Δωρεάν Ανοιξιάτικο Έλεγχο Peugeot θα ελεγχθούν:  Φρένα – Μπαταρία – Φώτα – Πίεση και προφίλ ελαστικών – Στάθμη λιπαντικού κινητήρα – Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων – Λειτουργία καλοριφέρ/κλιματισμού – Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι ή τον Γέρακα.