ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Σε στενή συνεργασία με την ομάδα μηχανικών της PEUGEOT SPORT, η PEUGEOT παρουσιάζει μία πλήρη γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων, συνδυαζόμενων με το εκλεπτυσμένο στυλ, με στόχο την ικανοποίηση του κάθε οδηγού που αγαπά τις συγκινήσεις της δυναμικής οδήγησης.

GT

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


GTi

Οι εκδόσεις GTi αποτελούν εξέλιξη των GT και προέρχονται από τις λέξεις ‘Grand Touring Injection’. Ο όρος χρησιμοποιείται σε μοντέλα σχεδιασμένα να συνδυάζουν την αγωνιστική σχεδίαση με τις υψηλές επιδόσεις. Ειδικότερα η PEUGEOT, έχει συνδέσει την ιστορία της με το συγκεκριμένο αρκτικόλεξο και ειδικότερα με το εμβληματικό 205 GTi. 30 χρόνια από την παρουσίαση αυτού του θρύλου, η PEUGEOT επέλεξε την αναγέννηση παρουσιάζοντας ένα μοντέλο ακόμα πιο ριζοσπαστικό. Με τις δυναμικές επιδόσεις και την «κοφτερή» οδική του συμπεριφορά, το 208 GTi αποδεικνύει ξανά ότι η οδηγική απόλαυση, το σπορ πνεύμα, και η αποτελεσματικότητα, αποτελούσαν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της μάρκας με σήμα το λιοντάρι.

R

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


DRIVER SPORT PACK

Ενεργοποιείται από το πλήκτρο "Sport" στην κεντρική κονσόλα, και έχει στόχο να τονίσει ακόμα περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά της οδήγησης, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις της δυναμικής οδήγησης. Το τιμόνι «σφίγγει» και η απόκριση στο γκάζι γίνεται πιο άμεση, ενώ αγριεύει περισσότερο ακόμα και ο ήχος του κινητήρα. Εντωμεταξύ αλλάζει από λευκό σε κόκκινο ο φωτισμός των οργάνων, και εμφανίζει διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με την αγωνιστική οδήγηση (διαθέσιμη ισχύς, ροπή, καθώς και εγκάρσια και διαμήκη επιτάχυνση), ενώ το κιβώτιο EAT6 αποκτά βελτιωμένη απόκριση στις αλλαγές.