Λειτουργία Service Automotivo – Peugeot – Αύγουστος 2020
05/08/2020
Μεγάλος Διαγωνισμός της Automotivo Peugeot
29/09/2020

Επιστρέφεις από τις διακοπές σου; Αutomotivo Peugeot Service!

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και η επιστροφή μετά τις διακοπές έχει ξεκινήσει!

Η ασφάλεια όμως είναι το παν, για αυτό και η Automotivo Peugeot σας περιμένει για να ελέγξει το αυτοκίνητο σας, δωρεάν και να αποκαταστήσει τυχόν βλάβες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του.

Οι διακοπές και τα Σαββατοκύριακα απόδρασης, βρίσκουν το αυτοκίνητο μας διαρκώς στον δρόμο και πολλές φορές, όχι και σε τόσο ιδανικές συνθήκες. Οι χωματόδρομοι και οι κακοτράχαλοι δρόμοι ,η άμμος και η σκόνη επιβαρύνουν σημαντικά τις αναρτήσεις, τα ελαστικά ενώ παράλληλα φέρνουν σε επαφή τις σωληνώσεις, το κάτω μέρος του αυτοκίνητου και το σύστημα διεύθυνσης με πέτρες, λάσπες και άλλα βλαβερά υλικά. Ο κλιματισμός, το σύστημα λίπανσης και ψύξης του κινητήρα, δουλεύουν εντατικά, για την δική μας άνεση, στην καμπίνα.

Το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, είναι να καθαρίσουμε το αυτοκίνητο μας. Αφαιρούμε τους λεκέδες και τα διάφορα έντομα που από το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα καθαρίζουμε και το εσωτερικό του από τυχόν λάσπη, βρωμιά και άμμο.

Το δεύτερο βήμα, είναι να καλέσετε σε ένα από τα δύο υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα με ISO, Service της Automotivo και να κλείσετε τον δωρεάν έλεγχο 25 σημείων στο αυτοκίνητο σας! Το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας, θα εντοπίσει τυχόν προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί στο αυτοκίνητο σας και εάν δεν λυθούν, μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα προβλήματα.

Κλείνοντας τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων, έχετε προνομιακές τιμές στα πακέτα Service της Automotivo και είστε σίγουροι ότι τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητο σας είναι γνήσια.

Ανακαλύψτε τα πακέτα Service της Automotivo ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας με επιπλέον BONUS την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο!

Service AUTOMOTIVO Peugeot

Automotivo Peugeot Service “Be Control” μόνο με 55€

Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών , Automotivo Peugeot Service “Be Control!” προσφέρει την αντικατάσταση των:

  • Λιπαντικών 10W40
  • Φίλτρου λαδιού
  • Ροδέλα τάπας λαδιού
  • καθώς και έναν Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει:
    Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.

Automotivo Peugeot Service «PEUGEOT ACTIVE +»

Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE 5+» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς γνήσιων αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Στην Automotivo Peugeot σας προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του PEUGEOT σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία.

Στην Automotivo, έχεις πλεονέκτημα! Με κάθε πακέτο Service, έχεις BONUS δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο!

Επιπλέον, ρωτήστε μας για τα προνομιακά πακέτα service &προσφορές σε αλλαγή αμορτισέρ, ελαστικών , δισκόπλακες & τακάκια φρένων , ιμάντες εκεντροφόρου κ.α.
Πρότυπο Φανοποιεiο και Βαφείο Automotivo

Βέβαια, για την ασφάλεια σας και την τέλεια οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας υπάρχουν περιπτώσεις, που είναι αναγκαία ανταλλακτικά και φανοποιία. Mικρογρατζουνιές, χτυπήματα, θέλουν επισκευή για να διατηρηθεί το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο ,περισσότερα χρόνια.

Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, με αντιρρυπαντική μονάδα, εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του.

Σε περίπτωση ευθύνης της ασφαλιστικής εταιρείας, αναλαμβάνουμε όλη την επισκευή του αυτοκινήτου σας και τις διαδικασίες. Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σας να είναι σαν καινούριο, χωρίς να αντιμετωπίσετε αργότερα προβλήματα στη μεταπώλησή του.

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά από την Automotivo!
Καλέστε σήμερα, κλείστε το ραντεβού σας και διατηρήστε το αυτοκίνητο σας σε άψογη κατάσταση!

Τηλέφωνα και email επικοινωνίας
Λ. Κηφισίας 278, Χαλάνδρι, τηλ .2106817447
Service4@automotivo.gr & service5@automotivo.gr

Καστοριάς 15, Γέρακας, τηλ. 2106618686
Service1@automotivo.gr & service2@automotivo.gr