Μεγάλος Διαγωνισμός της Automotivo Peugeot
29/09/2020
Black Friday στην Automotivo
24/11/2020

Η Automotivo Peugeot, παραμένει δίπλα σου! Ωράριο Λειτουργίας Service

Μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς, αλλά ακόμα και τώρα η Automotivo Peugeot βρίσκεται δίπλα σας!

Επικοινωνήστε σήμερα με τους εκπροσώπους μας, είτε τηλεφωνικά, είτε με email είτε μέσα από τα social media και κλείστε ραντεβού για να επισκεφθείτε στο συνεργείο μας. Το συνεργείο παραμένει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση σας τηρώντας με μεγάλη προσοχή και κατά γράμμα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας . Το ωράριο λειτουργίας Service παραμένει το ίδιο.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση , ότι η συνεχής απολύμανση των χώρων, από το τμήμα καθαριότητας μας , η απολύμανση των αυτοκινήτων των πελατών και των αυτοκινήτων εξυπηρέτησης , η απαραίτητη ενδυμασία προσωπικού ,η άριστη ποιότητα εργασιών από το προσωπικό της εταιρείας και η τήρηση των μέτρων υγιεινής στο χώρο συντήρησης και sales , είναι τα μέτρα προστασίας μας, κατά της νέας πανδημίας . Γνώμονας μας πάντα οι υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας.

Στείλτε μήνυμα στο 13033 πληκτρολογώντας τον αριθμό «2» και ελάτε στην Καστοριάς 15 στο Γέρακα ή Λ.Κηφισίας 278 στο Χαλάνδρι . Καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης σας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία όλων μας. Η Automotivo Peugeot σας παρέχει επίσης και την ειδική άδεια μετακίνησης, από το κατάστημά μας, εφόσον ολοκληρωθεί η επίσκεψη σας ή μπορείτε να αποστείλετε εκ νέου μήνυμα με την παραπάνω διαδικασία.

Η Automotivo Peugeot σας παρέχει επιπλέον λύση με την υπηρεσία Pick Up & Delivery. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε να παραλαμβάνουμε το όχημα σας από τον χώρο σας, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να σας το επιστρέψουμε χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε καθόλου!

Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική ομάδα και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Automotivo Peugeot είναι εδώ, για να σας εξυπηρετήσουν, πάντοτε με αίσθημα ευθύνης τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Αutomotivo 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης