Ανοιξιάτικος έλεγχος Peugeot δωρεάν
Ανοιξιάτικος έλεγχος Peugeot δωρεάν από την Peugeot Automotivo
01/04/2019
Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Peugeot και έκπτωση στα ανταλλακτικά
Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Peugeot και έκπτωση στα ανταλλακτικά
12/12/2019

Νέο αυτοκίνητο Peugeot στην Peugeot Automotivo

Νέο αυτοκίνητο Peugeot στην Peugeot Automotivo

Νέο αυτοκίνητο Peugeot στην Peugeot Automotivo

Είναι και το τώρα, είναι και το μετά…

Στην Peugeot Automotivo γνωρίζουμε ότι η αγορά νέου αυτοκινήτου Peugeot είναι μία μεγάλη απόφαση. Οι περισσότεροι πελάτες μας έρχονται σε εμάς, μετά από προσεκτική έρευνα στην αγορά νέου αυτοκινήτου και έχοντας κάνει τη σύγκριση με άλλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Στην Peugeot Automotivo γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας, για το νέο τους αυτοκίνητο Peugeot.

Επιλογή κατάλληλου Peugeot

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας μας θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν εκείνο το Peugeot που καλύπτει επαρκώς όλες τις καθημερινές ανάγκες τους και ταυτόχρονα είναι οικονομικό τόσο σε τιμή όσο και σε κατανάλωση καυσίμων.

Υπογραφή συμβολαίου

Η υπογραφή του συμβολαίου αγοράς νέου αυτοκινήτου Peugeot θα εξηγηθεί από τους συμβούλους πωλήσεων της Peugeot Automotivo με σαφήνεια, ώστε ο πελάτης μας να γνωρίζει ξεκάθαρα πως και τι πληρώνει.

Εγγύηση

Προσφέρουμε εκτεταμένες εγγυήσεις στην αγορά του νέου αυτοκινήτου, με στόχο ο πελάτης μας να είναι διασφαλισμένος από τυχόν μελλοντικές βλάβες.  

Ασφαλιστική κάλυψη

Σημαντικός παράγοντας στην αγορά αυτοκινήτου είναι και η ασφάλισή του. Σε εμάς οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για το νέο τους Peugeot.

Προνόμια και δώρα

Στην Peugeot Automotivo θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν περισσότερο το νέο τους αυτοκίνητο και  να μην ανησυχούν για τη συντήρησή του. Η αγορά νέου αυτοκινήτου είναι και το τώρα (η στιγμή που αγοράζεται) είναι και το μετά (οι ευκολία στη συντήρησή του).

Στα προνόμια και τα δώρα από την Peugeot Automotivo ο αγοραστής του νέου Peugeot παίρνει ένα πλούσιο πακέτο παροχών, που μόνο η εταιρεία μας μπορεί να του προσφέρει.
Για την αγορά αυτοκινήτου Peugeot επιλέξτε την Νο1 αντιπροσωπεία Peugeot στην Ελλάδα, ώστε να είστε κερδισμένοι και τώρα και μετά!
Στα καταστήματα μας σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά θα μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα Peugeot και να συζητήσετε με τους συνεργάτες μας τις κατάλληλες λύσεις στην απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου Peugeot.