Θρίαμβος PEUGEOT στο Silk Way Rally
31/07/2017
Λειτουργία καταστημάτων Peugeot-Automotivo τον Αύγουστο 2017
06/08/2017

Νέο Peugeot 301: Χωράει όλη την οικογένεια!

Ελάτε στην Automotivo και οδηγήστε το

Στιβαρό και αξιόπιστο, το Peugeot 301 σεντάν  με εκπληκτική τιμή που ξεκινά από τα 11.900 ευρώ, επωφελείται από την τεχνογνωσία της μάρκας, ενώ η πολυχρηστικότητά του αποτελεί ένα πλεονέκτημα στην καθημερινή χρήση.

Όσο διευρύνεται η οικογένειά σας, ο χώρος γίνεται προτεραιότητα. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τα ταξίδια σας και άνετα καθίσματα για κάθε μέλος της οικογένειας. Για αυτό και το οικογενειακό αυτοκίνητό μας  Peugeot 301, είναι φτιαγμένο για να μεγιστοποιήσει τον διαθέσιμο χώρο.

Στους αστικούς δρόμους, σε δύσκολες διαδρομές, η αξιοπρόσεκτη οδική συμπεριφορά του Peugeot 301, του επιτρέπει να προσαρμόζεται με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες οδήγησης. Το 301 συνδυάζει ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά της μάρκας, τους καινοτόμους εξοπλισμούς και την ευρυχωρία ενός οικογενειακού οχήματος. Επιλέγοντας το νέο Peugeot 301, δεν επιλέγετε παρά μεταξύ λογικής και συναισθήματος!

Κομψός σχεδιασμός, ξεχωριστό σχήμα, αρμονικές γραμμές, και όμορφα διακοσμητικά χρωμίου είναι μερικά από τα στοιχεία που παντρεύουν τη δύναμη, το μοντέρνο στυλ και το προχωρημένο design. Το εμβληματικό εμπρός μέρος, τα ρευστά πλευρικά τμήματα και το σχήμα που δείχνει αμάξωμα που πατά σταθερά στο έδαφος, αντανακλούν τις εξαιρετικές ικανότητες και την αποτελεσματική οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Στο εσωτερικό η σημαντικότερη διαφορά είναι η προσθήκη του συστήματος ενημέρωσης με οθόνη αφής 7″, φωνητικές εντολές, πλήρη συνδεσιμότητα με έξυπνες συσκευές, σύστημα πλοήγησης με χάρτες 3D και ενημέρωση για την κίνηση και τις εναλλακτικές διαδρομές από την Tom Tom. Ο χώρος αποσκευών φτάνει στα 640 λίτρα, με το μοντέλο να είναι εξοπλισμένο και με κλιματιζόμενα καθίσματα.

Με το πρόγραμμα ανταλλαγής που σας προσφέρει η Peugeot Automotivo μπορείτε να έρθετε με το παλιό σας αυτοκίνητο και να φύγετε με το νέο Peugeot 301. Η εταιρεία μας διαθέτει καταστήματα σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εξυπηρετηθεί σε όποιο κατάστημα επιθυμεί.

To τμήμα ανταλλαγών της  Peugeot Automotivo διαθέτει έμπειρο προσωπικό, που αξιολογεί το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο και σας προτείνει τους ευνοϊκότερους όρους ανταλλαγής της αγοράς, αναλαμβάνοντας για εσάς όλη την διαδικασία.

Η Peugeot Automotivo προσπαθεί καθημερινά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που επιθυμούν να ανταλλάξουν την αξία του παλιού τους αυτοκινήτου και να αποκτήσουν ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο και ασφαλές αυτοκίνητο.

Επικοινωνήστε με ένα από τα τρία καταστήματά μας Peugeot Automotivo σε Χαλάνδρι, Γέρακα και Γλυκά Νερά και κλείστε ραντεβού για test dtive στο Peugeot 301.