Υπηρεσία Pick up & Delivery
Υπηρεσία Pick up & Delivery
23/04/2020
Πώς να περάσετε το αυτοκίνητο σας ΚΤΕΟ από την άνεση του σπιτιού σας
Πώς να περάσετε το αυτοκίνητο σας ΚΤΕΟ από την άνεση του σπιτιού σας
08/05/2020

Προσφορά του μήνα Μαΐου

Peugeot-Active-Service

Το πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων PEUGEOT «SERVICE ACTIVE 5+» της Automotivo Peugeot είναι ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους και αφορά τους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT.

Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). Στην Automotivo Peugeot σας προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του Peugeot σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά. Τέλος, για όλους τους χρήστες του προγράμματος «PEUGEOT ACTIVE» η Automotivo Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Η Automotivo Peugeot αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για τη συντήρηση και τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Στην Automotivo Peugeot αναλαμβάνουμε το service του αυτοκινήτου σας με αίσθημα ευθύνης για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαφανή τιμολογιακή πολιτική, ώστε πάντα να είστε κερδισμένοι και να απολαμβάνετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας.

ΔΩΡΟ Η ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ AUTOMOTIVO ASSISTANCE

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ AUTOMOTIVO PICK UP DELIVERY