Το service και οι επισκευές του Peugeot σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με γνήσια ανταλλακτικά Peugeot, σας εξασφαλίζουν αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο.

Τα γνήσια ανταλλακτικά διασφαλίζουν τόσο τη δική σας ασφάλεια, όσο και εκείνη των επιβατών σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot:

  • Συνοδεύονται από την 12μηνη εγγύηση για την πιστοποίηση αυστηρών προτύπων
  • Διασφαλίζουν τις επιδόσεις και τη μακροζωία του οχήματος σας
  • Συμβάλουν στην οικονομία χρήσης
  • Ταιριάζουν απόλυτα στις προδιαγραφές οχημάτων Peugeot και είναι απόλυτα συμβατά με την τεχνολογία των κινητήρων της εταιρείας.

Ανταλλακτικά

Η αποθήκη μας αποτελείται από πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών της Peugeot, πλήρως μηχανογραφημένη, με παρακαταθήκη χιλιάδων κωδικών έτσι ώστε η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών να είναι άμεση.

Είναι πάντα εξοπλισμένη έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη αντικατάσταση ανταλλακτικών με απώτερο σκοπό την μετέπειτα άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και την αποφυγή της καθυστερημένης επισκευής του.

Τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση που αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι σε περίπτωση εμπρόθεσμης βλάβης τους αποκαθιστούνται πλήρως.

Στην πλούσια συλλογή μας από τα γνήσια αξεσουάρ της Peugeot μπορείτε να βρείτε το προϊόν της αρεσκείας σας, από ηχοσυστήματα, ζάντες, πατάκια και αεροτομές μέχρι προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Το Peugeot σας μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφο και λειτουργικό με εγγυημένη τοποθέτηση και γνήσια προϊόντα.

Η αγορά των αξεσουάρ Peugeotσυνοδεύεται και εδώ από 12μηνη εγγύηση.

Γνήσια Ανταλλακτικά Peugeot

Η ποιοτική απαίτηση του κατασκευαστή

Ο σχεδιασμός των γνήσιων ανταλλακτικών Peugeot ακολουθεί τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του κατασκευαστή και παράγονται με τα ίδια ακριβώς ποιοτικά πρότυπα με αυτά των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή των οχημάτων Peugeot, στη γραμμή παραγωγής.

Τα γνήσια Ανταλλακτικά Peugeot χρησιμοποιούν υλικά της υψηλής ποιότητας και για να παρέχουν αξιοπιστία, μακροζωία, και ασφάλεια στο όχημα σας, υποβάλλονται σε μια σκληρή σειρά δοκιμασιών.

Αυθεντική Ποιότητα

Μόνο με τη χρήση των Γνήσιων Ανταλλακτικών, το Peugeot σας, θα διατηρήσει στον χρόνο όλες τις εγγενείς ιδιότητες του, όσον αφορά την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση.