Η  Peugeot Automotivo σας προσκαλεί στη σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων, που διαθέτει και της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, όσον αφορά τον τομέα της φανοποιείας.

Τα κατάλληλα μηχανήματα και η απαραίτητη τεχνογνωσία του προσωπικού μας, μας αναδεικνύουν ως τη λύση-μονόδρομο στην επισκευή του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου σας.

Επαναφέρουμε το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, έχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία τόσο σε μικροφθορές και γρατζουνιές, όσο και σε μεγαλύτερες ζημιές.

Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, με αντιρρυπαντική μονάδα, εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Διαθέτουμε φούρνο βαφής τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος είναι σύμφωνος με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι φανοποιοί μας, εγγυώνται την άψογη εφαρμογή του χρώματος στο PEUGEOT σας χωρίς προβλήματα διχρωμίας.

Επισκευές Ζημιών – Φανοποιεία

– Τοπικές επισκευές και βαφές

– Ανακατασκευές αυτοκινήτων

– Αντικατάσταση παρμπρίζ

– Θραύση κρυστάλλων

Βαφή Αυτοκινήτου

Βαφές carbon – Ανθρακόνημα

Ολικές και τοπικές βαφές

Στην Peugeot Automotivo παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο!

Ζητήστε τώρα προσφορά.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας