Τo πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων PEUGEOT «SERVICE ACTIVE 5+» της Automotivo Peugeot είναι ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους και αφορά τους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT.

Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 150€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). Στην Automotivo Peugeot σας προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του PEUGEOT σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά.

Τέλος, για όλους τους χρήστες του προγράμματος «PEUGEOT ACTIVE», η Automotivo Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.

Η Automotivo Peugeot αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή για τη συντήρηση και τη φροντίδα του αυτοκίνητου σας. Στην Automotivo Peugeot αναλαμβάνουμε το service του αυτοκινήτου σας με αίσθημα ευθύνης για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαφανή τιμολογιακή πολιτική, ώστε πάντα να είστε κερδισμένοι και να απολαμβάνετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας στα προβλεπόμενα διαστήματα, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή PEUGEOT, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του.

• Ποιότητα και ασφάλεια
Για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας οι τεχνικοί της Automotivo Peugeot έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του κατασκευαστή.

• Επαγγελματική φροντίδα με την τεχνογνωσία Automotivo Peugeot
Η εταιρεία μας γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιονδήποτε! Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους. Βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Για να είναι το PEUGEOT σας πάντα σαν καινούριο, κλείστε ραντεβού για το πρόγραμμα συντήρησης «PEUGEOT ACTIVE» επιλέγοντας το πλησιέστερο συνεργείο της Automotivo Peugeot σε Χαλάνδρι ή Γέρακα.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο συνεργείο και να επωφεληθείτε από τις προσφορές που παρέχουμε σε υπηρεσίες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας