Peugeot Automotivo New Facebook Page!
13/07/2015
PEUGEOT Quartz Concept
13/07/2015

Peugeot Foodtruck, το λιοντάρι λανσάρει ένα Bistrot!

Η PEUGEOT παρουσίασε το συναρπαστικό Foodtruck σε μία ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην ιστορική αγορά Carreau du Temple στο Παρίσι. Το πρωτότυπο όχημα συνδυάζει νέες καινοτόμες εμπειρίες προσφέροντας υψηλής ποιότητας γρήγορα γεύματα.

Το PEUGEOT Foodtruck εμπνεύσθηκε και σχεδιάστηκε από το Peugeot Design  Lab – το παγκόσμιο στούντιο σχεδίασης της μάρκας – και ξεχωρίζει από την σικ ονομασία Le Bistrot du Lion.

PEUGEOT_FOODTRUCK_1504STYLE_001

 

Το PEUGEOT Food Truck  είναι ένα κόμπακτ μπιστρό πάνω σε τροχούς, εναρμονισμένο ιδανικά στο αστικό περιβάλλον. Οι μικροί σε μήκος εμπρός και πίσω πρόβολοι εξασφαλίζουν εξαιρετική ευελιξία, ενώ το μακρύ μεταξόνιο προσφέρει απίστευτα μεγάλο χώρο φόρτωσης.

foodtruck

 

Για να διασφαλιστεί πως οποιοσδήποτε δεν θα χάσει το παραμικρό αυτής της μοναδικής εμπειρίας, το PEUGEOT Foodtruck διαθέτει ότι χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες 30 ατόμων παρέχοντας την άνεση Le Bistrot du Lion, περιλαμβάνοντας μία σειρά από τραπεζάκια κάτω από τέντες. Μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι πως το Le Bistrot du Lion έχει σχεδιαστεί με δυνατότητα ανακύκλωσης όλων των αποβλήτων ούτως ώστε κάθε φορά που ένα Le Bistrot Du Lion αποχωρεί να αφήνει την πόλη έτσι όπως την βρήκε.

Από την ίδρυση της η PEUGEOT έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει χιλιάδες προϊόντα και οχήματα. Είναι η ακράδαντη απόδειξη για την επινοητικότητα και την ευρηματικότητα της μάρκας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κάθε εποχής με νέα σχήματα και λειτουργίες. Το PEUGEOT Food  Truck  αντιπροσωπεύει όλες αυτές τις παραδόσεις: ένα κινητό αντικείμενο, ένα αυτοκινούμενο, το οποίο όταν σταθμεύσει μετατρέπεται σε ένα food truck που όμοιο του δεν υπάρχει.