Η χειμερινή συντήρηση του Peugeot σου ξεκινάει από την Automotivo.
25/10/2022

Κλείνεις ραντεβού σήμερα, κάνουμε το Service στο Peugeot σου αύριο

peugeot service αθήνα

Και αυτό το καλοκαίρι προτού προγραμματίσετε τις διακοπές σας, βεβαιωθείτε ότι το όχημα σας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έχοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η Peugeot Automotivo με την πολυετή της εμπειρία, την άμεση εξυπηρέτηση και το πιο γρήγορο service της αγοράς, σας καθησυχάζει, φροντίζοντας για την συντήρηση του αγαπημένου σας Peugeot, προλαμβάνοντας τα προβλήματα πριν καν προκύψουν.

Τα πολλά πλεονεκτήματα

Συγκεκριμένα, όσοι από εσάς είστε κάτοχοι Peugeot οχημάτων, ηλικίας 5+ χρόνων, το πρόγραμμα Peugeot Active 5+ προσφέρει την άμεση αντικατάσταση όλων των απαραίτητων και αναλώσιμων ανταλλακτικών, τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας  καθώς και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά, με όλο το πακέτο να ανέρχεται στο κόστος των 130€. Εξίσου γρήγορα και αποτελεσματικά, το πρόγραμμα Peugeot Service Be Control δίνει τη δυνατότητα ενός άμεσου και περιεκτικού service, με την αντικατάσταση μεταξύ άλλων, του φίλτρου λαδιού, της ροδέλας τάπας λαδιού και των λιπαντικών 10W40. Παράλληλα, επωφελείστε με τον τεχνικό έλεγχο ασφάλειας 15 σημείων και τη δωρεάν οδική βοήθεια για έναν χρόνο, με το συνολικό κόστος του προγράμματος να υπολογίζεται στα 55€.

Η τεχνική ομάδα της Peugeot Automotivo, πλήρως καταρτισμένη βρίσκεται πάντα δίπλα σας, έτοιμη να φροντίσει το Peugeot σας, γνωρίζοντας το καλύτερα από οποιονδήποτε. Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σε Χαλάνδρι και Γέρακα, και πραγματοποιείστε το καλοκαιρινό service του οχήματος σας αποφεύγοντας όλες τις αναμονές και τις καθυστερήσεις.  

O εξοπλισμός.

Οι εγκαταστάσεις Automotivo διαθέτουν πιστοποίηση ISO, και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, που καθιστούν την εργασία μας απόλυτα αποτελεσματική.

Τα πακέτα After Sales.

Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει δύο πακέτα αποκλειστικά για κατόχους Peugeot καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Automotivo Peugeot Service
“Be Control” μόνο με 55 ευρώ

Το Automotivo Peugeot Service “Be Control!” είναι ένα χαμηλού κόστους πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT  να πραγματοποιήσουν  ένα γρήγορο  αλλά πολύ περιεκτικό service του αυτοκινήτου τους.

Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, Automotivo Peugeot Service “Be Control!” προσφέρει την αντικατάσταση των:

 • Λιπαντικών  10W40
 • Φίλτρου λαδιού  
 • Ροδέλα τάπας λαδιού

καθώς και έναν  Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PEUGEOT SERVICE “BE CONTROL!”

 • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, στα 55!
 • ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ PEUGEOT
 • 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 • CHECK-UP

Automotivo Peugeot Service
Active 5+

Τo πρόγραμμα συντήρησης αυτοκινήτων PEUGEOT «SERVICE ACTIVE 5+» της Automotivo Peugeot είναι ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους και αφορά τους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT.

Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά). 

Στην Automotivo Peugeot σας προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του PEUGEOT σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PEUGEOT SERVICE “ACTIVE 5+!”

 • ΠΛΗΡΕΣ SERVICE ΜΕ 130!
 • ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ PEUGEOT
 • 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ – ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 • CHECK-UP

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου για το άμεσο Service του αγαπημένου σου Peugeot. Γιατί κανείς δεν γνωρίζει τόσο καλά τα Peugeot, όσο η Automotivo.